شماره ۱۵۹ مجله اقتصادی ترابری «ترابران» منتشر شد.
در این شماره مطلب «دوردست نزديك؛ فرونشست» را به عنوان سرمقاله می خوانید و گزارش اصلي آن به يك بحران زيرخاكي با عنوان گرفتاري هاي حمل و نقل زميني فقط روي زمين نيست، می پردازد. همچنین«فاجعه در راه؛ ارزيابي كارشناسان سازمان زمين شناسي به عنوان متوالي اصلي مطالعات مربوط به پديده فرونشست»، «گرفتاري هاي زيرخاكي حمل و نقل زميني؛ تريبون» در ادامه این بخش مطالعه می کنید. در بخش اقتصاد كلان مطالبی با عنوان «معماي توسعه نيافتگي؛ ريشه، در باور و ذهن است»، «سرعت گير؛ ضعف زيرساخت هاي حمل و نقل به مانع جدي كسب و كار تبديل شده است»، «خرج راه؛ سهم هزينه هاي حمل و نقل در بودجه خانوارهاي شهري در سال ۱۳۹۶» آمده است.
در بخش ترابري بين المللي عناوینی همچون «بي معجزگي امامزاده ثانويه؛ عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني مي گويد از چاه بازار ثانويه، آبي درنمي آيد»، «زمان به ضرر ايران پيش مي رود!؛ چشم انداز روابط اقتصادي ايران و عراق در افق ۲۰۲۰»را مشاهده می کنید و در بخش ترانزيت مطلبی با عنوان «خرده مشكلات ترانزيتي؛ مدير كل دفتر ترانزيت، خبرنگار ترابران و چند گره حمل و نقلي» را می خوانید.
بخش ترابري جاده اي به نتايج درازمدت اميدواريم پرداخته و دبير كانون انجمن هاي صنفي كاميونداران كشور، نتايج حركت اعتراضي رانندگان را تشريح می کند.
عناوین بخش ترابري دريايي شامل «دوباره تحريم؛ دوباره بخش خصوصي؛ انتظار نداشته باشيد روي ميدان مين بروند»، «رشد خوب ۹۶؛ نگراني تحريم ۹۷؛ نگاهي به گزارش تفسيري مديريت دو شركت بزرگ عمليات بندري»، «يك رشته دريايي ديگر هم حذف شد؛ كاهش ۱۱ درصدي ظرفيت پذيرش رشته هاي دريايي در سال ۹۷» و «جدال صنعت و سنت؛ آيا فعاليت كشتي هاي صيادي چيني در آب هاي خليج فارس صحت دارد؟» می باشد.
صنعت خودرو به وضعيت قرمز این صنعت پرداخته و مطلبی با عنوان «صنعتي كه به سرعت به عصر پساخروج واكنش نشان داد» را در این بخش مطالعه می کنید.
در بخش ترابري هوايی مطالبی با عنوان «زمين زدن همه چيز!؛ جنگ تجاري ترامپ بر باربري هوايي هم تاثير دارد» و « ۶۳۵هزار خلبان جديد براي بيست سال آينده؛ بوئينگ در گزارش به روز شده محيط كسب و كار براي سال ۲۰۱۸ اعلام كرد» آمده است.
بخش زير ساخت ها به سايه روشن هاي يك تامين مالي خاص پرداخته و قانون و آيين نامه اجرايي احداث پروژه هاي عمراني بخش راه و از طريق مشاركت بانك ها و ساير منابع پولي و مالي را بررسی کرده است.
عناوین مطالبی که در بخش ترابري ريلي می خوایند شامل «روي خط زيان؛ در نشست هم انديشي راه آهن با كميسيون صنايع و معادن عنوان شد»، «جاذبه تصدي گري؛ چرا بهره برداري از خطوط را به بخش خصوصي واگذار نمي كنند»، «گران مي رويم و آرام؛ گفت و گو با مديرعامل شركت ناوگان ريل الوند نيرو»، «ريل هاي ماليات كربن را كاهش مي دهند؛ دو خط موازي هرگز به هم نمي رسند؛ اما خيلي زود به مزيت كربني مي رسند» می باشد.
«فن فرنگي؛ بررسي تطبيقي سياست هاي مالياتي و عوارض در صنعت گردشگري» را نیز در بخش صنعت توریسم می خوانید.
گفتنی است تعداد صفحات این شماره از مجله ۱۵۰ صفحه و قيمت آن نیز ۱۸۰۰۰۰ ريال بوده و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن تماس این مجله به شماره های : ۸۸۹۲۵۹۳۸ – ۸۸۹۲۵۹۳۷ – ۸۸۸۰۸۳۹۲ -۰۲۱ تماس حاصل نمائید.
خبرنگار: الناز قنبری
سردبیر: فرهاد قنبری