به گزارش مرزنیوز و به نقل از روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام؛ نادر ثناگو مطلق افزود: رفع موانع کنترل کیفی تولیدکنندگان، کنترل کیفی تجهیزات صادراتی، شناسایی تهدیدات بالقوه در تجهیزات حوزه آی.تی و آی.سی.تی و استقرار هر چه بیشتر شرکت های دانش بنیان در پیام از مهم ترین اهداف اندازی این آزمایشگاه تخصصی است.
وی با اشاره به منحصر به فرد بودن آزمایشگاه تخصصی آی.سی.تی در منطقه ویژه اقتصادی پیام عنوان کرد: با توجه به مورد تایید بودن این آزمایشگاه از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و سازمان ملی استاندارد ایران، واحدهای تولیدی می توانند به عنوان آزمایشگاه مرجع برای استاندارد سازی محصولات با هدف صادرات هر چه بیشتر کالاهای تولیدی خود بهره گیرند.
ثناگو مطلق ادامه داد: همچنین با استفاده از این آزمایشگاه تخصصی، واحدهای تولیدی دیگر نیاز به سرمایه گذاری های سنگین نداشته و از این ظرفیت می توانند برای دریافت نشان ملی استاندارد ایران استفاده نمایند.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی پیام رقابت با تولیدات خارجی از نظر کیفی را از دیگر اهداف راه اندازی این آزمایشگاه تخصصی عنوان و گفت: با توجه به ظرفیت های موجود در منطقه، پروسه ها برای اخذ تائیدیه های مورد نیاز تجار برای صادرات و واردات از طریق این آزمایشگاه کوتاه تر و کم هزینه تر می شود.
وی ادامه داد: ظرفیت های آزمایشگاه تخصصی آی.سی.تی در مطنقه موجب شد تا در بازدیدی که دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه از آن داشتند، مقرر شد که با محوریت این ازمایشگاه در سایر مناطق نیز شعبی ایجاد شود.
ثناگو مطلق در بخش دیگری از سخنان خود به وجود آزمایشگاه مجهز در زمینه کنترل کیفیت در بخش غذایی، شیمیایی، آرایشی و بهداشتی در منطقه ویژه اقتصادی پیام اشاره و افزود: آزمایشگاه کنترل کیفیت منطقه در این بخش مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران است و یکی از مجهزترین آزمایشگاههای کشور در زمینه کنترل کیفیت مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به شمار می آید.
وی ادامه داد: این آزمایشگاه از سال ۸۷ در منطقه ویژه اقتصادی پیام در زمینه آنالیز، آموزش و مشاوره در این بخش ها راه اندازی که علاوه بر استان به دیگر نقاط کشور نیز خدمات ارایه می دهد.
فعالیت مجهزترین آزمایشگاه تخصصی آی.سی.تی در منطقه ویژه اقتصادی پیام