معاون طرح و برنامه ریزی سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت:هم اکنون دانشکده های پدافند غیر عامل در کشور ایجاد شده و بیش از یک هزار دانشجوی کارشناسی ارشد و دکترا در این رشته در حال تحصیل هستند.
مرزنیوز به نقل از ایرنا ، مسعود داریوندی شنبه درهمایش مهارت ها و استانداردهای فن آوری اطلاعات در حوزه سایبری پدافند غیرعامل در محل سرسرای شهید علی هاشمی استانداری خوزستان بیان کرد: علم و دانش پدافند غیر عامل تا ۱۰ سال گذشته در کشور وجود نداشت و هیچ گونه مقاله ای در این حوزه تا ۱۰ سال گذشته نگارش نشده بود.
وی گفت:در ۱۰ سال گذشته هیچ مبحث و یا واحد دانشگاهی در حوزه پدافند غیر عامل در دانشگاه های کشور آموزش داده نمی شد.
داریوندی با اشاره به اینکه در ۱۰ سال گذشته هیچ سازمان و دستگاهی و مردم با پدافند غیر عامل آشنا نبودند افزود: هنوز در برخی مناطق کشور اعتماد و باور به پدافند غیر عامل و کارکرد آن وجود ندارد.
معاون طرح و برنامه ریزی سازمان پدافند غیر عامل کشور با اشاره به اینکه ارتقای پایداری ملی و افزایش قدرت بازدارندگی از اهداف راهبردی پدافند غیر عامل است افزود: مصون سازی زیرساخت های کشور، آمادگی برای زمان بحران و فرهنگ سازی و آموزش از اهداف پدافند غیر عامل در ۱۰ سال گذشته از زمان تاسیس این سازمان بوده است.
وی اضافه کرد: اختراع و استفاده ازسلاح های گرم یک مرحله جدید در تاریخ پدافند غیر عامل ایجاد کرد.
مدیرکل پدافند غیر عامل خوزستان نیز گفت: یکی از موارد بسیار مهم در پدافند غیر عامل بحث تهدید شناسی و مصون بودن در مقابل تهدیدات است.
محمد حری بیان کرد: در دو دهه اخیر عناصر شاخص در پدافند غیر عامل بحث اطلاعات و ارتباطات است.
وی افزود: با رشد اطلاعات و ارتباطات آسیب ها و تهدیدات جدی تر شده است که با پیشرفت علم و تکنولوژی این تهدیدات خطرناک تر شده اند.
حری گفت: یکی از رسالت های پدافند غیر عامل مصونیت درمقابل تهدیدات فضای سایبری است.
در سال ۱۳۸۲ به دستور رهبر معظم انقلاب، سازمان پدافند غیر عامل در کشور تشکیل شد.
چهارم تا ۱۰ آبان به نام عنوان هفته پدافند غیر عامل نامگذاری شده است.









