رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي آذربايجان شرقي گفت: پژوهش بايد با ايجاد بستري مناسب براي نخبگان و با در نظر گرفتن افق هاي علمي به سمت و سوي خروجي محور بودن گام بردارد.
به گزارش مرزنیوز و به نقل از روابط عمومي سازمان مديريت و برنامه ريزي آذربايجان شرقي؛ محمد فرشكاران در نشستي صميمي با همكاران آموزش و پژوهش هاي توسعه و آينده نگري سازمان ضمن تبريك فرا رسيدن هفته پژوهش و تقدير و تشكر از همكاران اين حوزه، به بيان اهميت و جايگاه پژوهش و آموزش در برنامه ريزي پرداخت و افزود: بايد پژوهش با ايجاد بستري مناسب براي نخبگان و با در نظر گرفتن افق هاي علمي به سمت و سوي خروجي محور بودن گام بردارد.
وي افزود: لازم است در حوزه پژوهش مدل هاي توسعه استاني نيز لحاظ، در برگزاري دوره هاي ضمن خدمت به نيازسنجي هاي دستگاه ها و اهداف و وظايف سازماني دستگاه ها توجه شود و با استفاده از اساتيد با تجربه و علمي كيفيت دوره هاي آموزشي افزايش يابد.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي آذربايجان شرقي همچنين با اشاره به اهميت آموزش در تغيير رفتارها و فرآيندهاي انجام كار، اعلام كرد: آموزش و پژوهش بايد پويا باشد.
گفتنی است در ادامه همكاران مديريت به بيان نكاتي در مورد حوزه هاي كاري خود پرداختند.
لینک کوتاه: https://marznews.com/?p=201776