دولت پاکستان امروز جمعه با احضار سفیر هند در این کشور، مراتب اعتراض رسمی خود را نسبت به جان باختن چهار غیرنظامی کشورش به دست مرزبانان هندی در منطقه مرزی ابلاغ کرد.
مرزنیوز به نقل از ایرنا: جانشین قائم مقام وزارت امور خارجه دولت پاکستان با احضار سفیر هند از دولت این کشور خواست تا از اقدام نیروهای هندی در نقض مکرر آتش بس و تیراندازی بی دلیل در نوار مشترک مرزی با پاکستان (LOC) جلوگیری کند.
وی نقض آتش بس در نقاط مرزی از سوی نیروهای هندی را به شدت محکوم کرد و افزود: دولت پاکستان از هدف قرار گرفتن غیرنظامیان این کشور از سوی نیروهای هندی به شدت ابراز نگرانی می کند.
بر اساس بیانیه مطبوعاتی ارتش پاکستان (ISPR)، چهار غیرنظامی شامل یک زن و سه کودک در تیراندازی بی دلیل نیروهای هندی در نوار مشترک مرزی با پاکستان (LOC) کشته شده اند.
ارتش پاکستان اعلام کرده است که به این اقدام دهلی پاسخ می دهد.
خط مرزی میان هند و پاکستان (LOC) خطرناکترین خط مرزی دنیا خوانده شده است.
این نوار مرگبار که به خط کنترل نیز مشهور است، سه بار دو قدرت رقیب اتمی – هند و پاکستان- را درگیر نبرد کرده و هنوز هم این مناقشات ادامه دارد.












