بسیاری از روزنامه نگاران و خبرنگاران در بحرین در زندان به سر می برند و آزادی بیان و رسانه در این کشور به پایین ترین حد خود رسیده است.
مرزنیوز به نقل از العالم:سازمان «فردیم هاوس» بحرین را همواره جز کشورهایی دسته بندی کرده است که آزادی درآن ها وجود ندارد.
درسال ۲۰۱۱ ، «کمیته بسیونی»، ۱۲۹ خبرنگار و روزنامه نگاری را که از سوی پلیس بحرین مورد تعرض قرار گرفته بودند، ثبت کرد.
کریم فخراوی ناشر نشریه الوسط و نیز زکریا العشیری روزنامه نگار بحرینی زیر شکنجه جان باختند.
درسال ۲۰۱۲ ، بیش از ۴۰ مورد حمله به اصحاب رسانه ها ثبت شدو احمد اسماعیل به ضرب گلوله نیروهای رژیم آل خلیفه شهید شد.
درسال ۲۰۱۳ ، بیش از ۵۳ مورد زندانی و بازداشت برای خبرنگاران و روزنامه نگاران ثبت شد که از معروف ترین آن ها احمد حمیدان تصویربردار بود که به اتهام دعوت به برگزاری تظاهرات در بحرین به ۱۰ سال حبس محکوم شد.
همچنین تصویربردار دیگری به نام حسین حبیل به مدت یک سال به اتهام اهانت به شاه بحرین بازداشت شد.
احمد فردان یک تصویربردار دیگر بحرینی در انتقام از اقدامات حرفه ای بدون مجوز وی در عرصه میدانی زندانی شد.
درسال ۲۰۱۴، دادگاه های بحرین، ۱۳ حکم را برای تصویربرداران و اصحاب رسانه صادر کردند که از جمله آن حکم حبس ده ساله برای احمد الموسوی تصویربردار بحرینی به اتهام تهدید ثبات عمومی بود.
درسال ۲۰۱۵ نیز ۳۰ روزنامه نگار و خبرنگار بازداشت شدند و تابعیت ۵ خبرنگار از جمله علی عبدالامام به اتهام تهدید امنیت کشور لغو شد.
همچنین علی الدیری به اتهام تهدید منافع کشور زندانی شد.
همچنین عباس بوصفوان و حسين يوسف به همین اتهام بازداشت شدند و تصویربرداری به نام جعفر مرهون نیز به اتهام دست داشتن درحمله ای به یک ایست بازرسی پلیس به حبس ابد محکوم شد.
درسال ۲۰۱۶ ، ۱۶۱ مورد تعرض به خبرنگاران و روزنامه نگاران ثبت شدکه ازجمله آن احمد الفردان بود که به مدت سه ماه به اتهام تجمع غیرقانونی به حبس محکوم شد.
دادستان کل بحرین نیز احمد رضی روزنامه نگار بحرینی را برای بازجویی به اتهام مصاحبه هایی با شبکه های المنار و المنار فراخواند.
درسال ۲۰۱۷ ، نیز ۹۹ مورد تعرض به خبرنگاران ثبت شد و حسام سرور خبرنگار بحرینی به اتهام مشارکت درتجمع غیرقانونی به ۵ سال حبس محکوم شد.
همچنین محمود الجزیری نیز به اتهام تشکیل یک گروه تروریستی به ۱۵ سال حبس محکوم شد.
وزارت امور اطلاع رسانی بحرین نیز تصمیم گرفت که انتشار روزنامه الوسط را به بهانه انتشار مقاله ای با موضوع اهانت به مغرب تا اطلاع ثانوی متوقف کند.