رئیس هیت مدیره کشت و صنعت مغان ضمن تشکر از تلاش های شخص آیتالله رئیسی در احیای شرکت کشت و صنعت مغان گفت: این شرکت به بزرگترین قطب اقتصادی خاورمیانه تبدیل شده و تولیدات و آغاز صادرات محصولات به کشورهای عراق و پاکستان ۳۲ درصد افزایش داشته است.
به گزارش مرزنیوز؛ قاسم محمدی اذعان داشت: مشکل عدم پرداخت حقوق پرسنل در ۶ماه گذشته نه تنها برطرف شده، بلکه ۲۰درصد افزایش جذب کارکنان و کارگران نیز عملیاتی شده است و هم اکنون ماهانه نسبت به پرداخت ۲۵ میلیارد تومان حقوق به پرسنل تلاشگر شرکت اقدام می شود.
وی افزود: با تلاشهای پرسنل این شرکت به اقتصاد مقاومتی جامه عمل پوشاندیم و موفق به افزایش ۳۲ درصدی تولیدات شدهایم و در ادامه راه با آغاز صادرات محصولات این شرکت به کشورهای عراق و پاکستان در خط مقدم جنگ اقتصادی به صورت تمام قد سینه سپر کردهایم.
رئیس هیت مدیره کشت و صنعت مغان ابراز داشت: از تلاش های شخص آیتالله رئیسی که در بازگرداندن این بنگاه اقتصادی به دولت نقش اساسی داشته، سپاسگزاری می کنیم.
گفتنی است آغاز تحول بر پهنه دشت لم يزرع مغان وچاره انديشيها در جهت بهرهبرداري بهينه از بياباني كه قبل از شروع برنامههاي عمراني به مارستان معروف بوده و آثاري از كشت و زرع در آن موجود نبوده است به سال ۱۳۲۷ برميگردد و به دنبال آن فعاليتهاي عمراني دولت وقت با سرمايهگزاريهاي عظيم و همكاري كارشناسان داخلي و خارجي آغاز و مقدمات استفاده صحيح از آب قعرالدشت رودخانه ارس و ساير پتانسيلهاي خدادادي موجود منطقه ، فراهم گرديده در ادامه اين فعاليتهاست كه فعاليتهاي مربوط به احداث سد ميل و مغان و شبكه عظيم آبياري از سال ۱۳۴۷ شروع و در سال ۱۳۵۱ مورد بهرهبرداري قرار گرفت و درهمين سال بود كه وزارت كشاورزي، مجتمع كشت و صنعتي را با نام طرح كشت و صنعت و دامپروري مغان در سطح ۶۳۰۰۰ هكتار از ۳۵۰ هزار هكتار اراضي خالصه دولتي ، تأسيس و فعاليتهاي خود را آغاز نموده است. در اسفند ماه سال ۱۳۵۳ نام طرح به “شركت سهامي كشت و صنعت و دامپروري مغان” تبديل شد و در سال ۱۳۵۲ بين وزارت كشاورزي و مهندسين مشاور هاوائين اگرونوميكسـاينتر نشنال و شركت اگرونوميك ايران قراردادي منعقد شد كه به موجب آن مطالعات جامع شركت به عهده آنان واگذار شد.
خبرنگار: غلامحسین دیده بان
با تلاش های شخص آیتالله رئیسی محقق شد:کشت و صنعت مغان؛ بزرگترین قطب اقتصادی خاورمیانه