سامانه جامع مدیریت کالا و خدمات (wms) جزء سامانه های درون سازمانی گمرک ایران بوده و اطلاعات مربوط به علت توقیق فعالیت آن نزد گمرک ایران می باشد.
به گزارش مرزنیوز و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پی انتشار مطلبی با عنوان تشریح جزئیات کشف ۳۳ هزار تن آرد قاچاق توسط گمرک در مورخ ۲۱-۴-۹۹ در خبرگزاری ایلنا بدین شرح است:
بر اساس اعلام كشف گمرك غرب تهران يك شركت آرد در استان تهران در سال ۱۳۹۷ طي ۸ فقره پروانه ورود موقت اقدام به واردات ۶ هزار و ۳۰۲ تن گندم نموده است. در همان سال ۱۲۸ فقره پروانه صادراتي، از محل واردات موقت، به مقدار ۱۱ هزار و ۴۳۵ تن آرد صادر نموده است با كسر مقدار كالاي ورود موقت از مقدار كالاي صادر شده مشخص گرديد، ۵ هزار و ۱۳۲ تن را بدون داشتن مجوز ورود موقت صادرنموده است.
شركت مذكور در سالهاي اخير ۹۸ – ۹۹ طي ۹ فقره پروانه موقت اقدام به ورود ۳ هزار و ۸۸۶ تن گندم نموده است وليكن طي ۲۵۶ فقره پروانه صادراتي از محل واردات موقت به مقدار ۳۲ هزار و ۲۷۳ تن آرد صادر نموده است كه با كسر اين ميزان مقدار ۲۸ هزار و ۳۸۶ تن آردرا بدون داشتن مجوز ورود موقت و انجام تشريفات گمركي از كشور خارج شده است.
بدين جهت به استناد بند (خ) ماده ۱۱۳ قانون امور گمركي كالايي كه با استفاده از معافيت با تسليم اظهارنامه خلاف به گمرك اظهار شوند و مطابق بند (ر) ماده ۲ قانون مبارزه با قاچاق كالا و ارز هرگونه اقدام به خارج كردن كالا از كشور برخلاف تشريفات قانوني قاچاق تلقي مي شود و متهمين به همراه صورتجلسه كشف ۳۳ هزار و ۵۱۸ تن آرد به ارزش ۵/۱ تريليون ريال جهت رسيدگي و تشكيل پرونده به تعزيزات حكومتي دلالت شده اند و كالاي مكشوفه با اخذ مجوز از مرجع رسيدگي كننده در مرحله فروش مي باشد.
لازم به ذكر است؛ سامانه جامع مديريت كالا و خدمات ( WMS ) كه در متن خبر ايلنا قيد شده است، جزء سامانه هاي درون سازماني گمرك ايران بوده و اطلاعات مربوط به علت توقيف فعاليت آن، نزد گمرك ايران مي باشد.
توضیحات ستاد مبارزه با قاچاق کالاو ارز در پاسخ به گزارش خبرگزاری ایلنا