فعالیت اکیپهای غواصي وزارت نیرو با گراميداشت یاد «محمد كمال اخوان» شهيد غواص صنعت آب و برق بهطور رسمی در چابهار آغاز شد.
بهگزارش مرزنیوز و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارتنیرو؛ مديركل مديريت بحران و پدافند غيرعامل وزارت نيرو گفت: در وزارت نيرو همواره توجه به انواع تهديدها از اولويتهاي تعريف شده بوده و راهاندازي اكيپهاي غواصي نيز در همین راستاست تا بهوقت ضرورت، نيازهاي حوزههاي مختلف را رفع کند.
میثم جعفرزاده با بیان اینکه بجز سدهای غیرمرزی حدود یکهزار سد در کشور وجود دارد که سالانه در زمینه برونسپاری فعالیت مربوط به اکیپهای غواصی در آنها هزینههای زیادی صورت میگیرد، افزود: پس از جلسات متعدد، دستورالعمل مربوط به فعالیت اکیپهای غواصی تدوین و توسط وزیر نیرو ابلاغ شد.
وی ادامه داد: هدف از فعالیت اکیپهای غواصی، رفع نیاز وزارت نیرو در زمینه مشکلات موجود در سدها بوده و این رویداد قطعاً در رفع نیازهای ابتدایی موثر خواهد بود.
مديركل مديريت بحران و پدافند غيرعامل وزارتنيرو، غواصی را فعالیتی تخصصی و کاملاً فنی دانست و گفت: با توجه به ظرفیتی که در مجموعه وزارت نیرو بهویژه در حوزه برق منطقهای زنجان که از یادگاران دوران دفاع مقدس هستند، وجود داشت، این همکاران مسئولیت عملیات آموزشی را بر عهده گرفتند.
جعفرزاده با اشاره به اینکه آموزشها آغاز شده و درصددیم این مجموعه را تا یک سال آینده در سراسر کشور با هدف پاسخگویی به نیازهای ابتدایی مجموعه وزارت نیرو فعال کنیم، تصریح کرد: طبق برنامهریزی انجام شده، تعداد ۵ اکیپ غواصی در شمال، جنوب، شرق، غرب و مرکز کشور فعالیت خود را در سطح وزارت نیرو آغاز خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: وزارت نیرو نگاه ورزشی نیز به این موضوع داشته و آن را در سطح این مجموعه فنی و تخصصی محدود نخواهد کرد.
در ادامه، رحمدل بامري، فرماندار شهرستان چابهار ضمن تقدير از عملكرد وزارت نيرو در این شهرستان و با اشاره به خدمات سدسازي در اين منطقه، احداث سدهاي پيشين، زيردان و كهير را مهمترين پروژههاي نظام جمهوري اسلامي در منطقه چابهار عنوان کرد.
در اين آئین با ابلاغ حكم اسماعیل چهلاميراني به عنوان مسئول اكيپ غواصي وزارت نيرو، فعالیت اکیپهای غواصي این وزارتخانه بهطور رسمی آغاز شد.