تیم فوتبال پدیده خراسان در چهارچوب هفته بیست و دوم رقابت های لیگ برتر فوتبال مقابل تیم ملوان بندرانزلی به پیروزی رسید.
مرزنیوز به نقل از ایرنا، این دیدار که از ساعت 16 روز جمعه در ورزشگاه ثامن مشهد آغاز شد با نتیجه یک بر صفر به نفع تیم پدیده خراسان پایان یافت.
تک گل این بازی در دقیقه 70 توسط بازیکن شماره 10 تیم پدیده، یونس شاکری به ثمر رسید.
محمدرضا فغانی، حسن یوسفی، اسد حاج محمدی، سعید رحیمی مقدم مسئولیت داوری این دیدار را برعهده داشتند.
مجتبی روشنگر، احمد آل نعمه، مسعود نظرزاده، علی فرامرزی، حسین مرادمند، کریم احمدی، میثم نقی زاده، حسین بادامکی، یونس شاکری، معین عباسیان و رضا ناصحی 11 بازیکن اصلی پدیده بودند که برای این تیم به میدان رفتند.
حسین حسینی، عزت پورقاز، پژمان نوری، مازیار زارع، جلال رافخایی، شهاب کرمی، محمد ستاری، حسین ماهینی، عزیز معبودی، حسین کنعانی و محمد رضی پور نیز برای ملوان به میدان رفتند.
بازیکنان پدیده، با توجه به درگذشت آیت الله واعظ طبسی، تولیت آستان قدس رضوی و نماینده ولی فقیه در استانهای خراسان، روی بازوی خود روبان مشکی بسته بوده بودند و بازی هم پس از یک دقیقه سکوت برگزار شد.
تیم پدیده هفته آینده پنجشنبه 20 اسفندماه به مصاف استقلال تهران می رود.
لینک خبر:https://marznews.com/?p=93936











