مدیرکل حمل و نقل و پایانه های گلستان گفت: در 10 ماه سال جاری افزون بر چهار میلیون و 549هزار و 753تن کالا از این استان به سایر نقاط کشور جابجا شده است.
مرزنیوز به نقل از ایرنا ، مهدی میقانی اعلام کرد که این میزان کالا توسط 386هزار و 787سرویس درون و برون استانی از گلستان به سایر نقاط کشور حمل و نقل شد.
وی با بیان اینکه حمل و نقل به دلیل داشتن نقش زیربنایی، تأثیر فراوانی بر فرآیند رشد اقتصادی داشته و دربرگیرنده فعالیت هایی است که به شکلی گسترده در تمامی زمینه های تولید، توزیع و مصرف کالا و خدمات جریان دارد، افزود: به استناد گزارش دریافتی از سامانه برخط کنترل بارنامه، این میزان جابجایی کالا از مبادی استان به سایر مقاصد درون و برون استانی نسبت به مدت مشابه سال گذشته 8 درصد افزایش داشته است.
میقانی ادامه داد: در این جابجایی بیش از 9200 دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی با تلاش بیش از 11 هزار راننده فعالیت داشتند.
وی متوسط عمر ناوگان حمل و نقل استان را حدود 15 سال بیان کرد و گفت: تعداد 65 شرکت حمل و نقل کالا شامل 49 شرکت سهامی خاص، 13 شرکت تعاونی و 3 شرکت دولتی در گلستان فعال هستند.
به گفته وی در 12 ماه سال 93 بیش از 5 میلیون تن کالا از مبادی استان گلستان بصورت درون و برون استانی جابجا شد که ماه های خرداد و تیر و همچنین دو استان خراسان رضوی و تهران بیشترین میزان حمل بار را به خود اختصاص دادند.
بیش از 4 میلیون و 300 هزار تن انواع کالا نیز از سایر مقاصد کشور وارد استان گلستان شده است.
وی در پایان ضمن اشاره به برنامه های سازمان در خصوص ارتقاء بهره وری در حمل و نقل جاده ای و همچنین نوسازی ناوگان فرسوده افزود: دست اندرکاران حمل و نقل بار استان امسال اقدام به حمل کالاهایی از جمله گروه کالاهای کشاورزی و دامی، فلزی، معدنی، فرآورده های نفتی، ساختمانی،کاغذ و چوب کرده اند که متوسط وزن هر محموله 12 تن و متوسط کیلومتر طی شده برای هر سفر 391 کیلومتر بوده است.
لینک خبر : https://marznews.com/?p=84032












