رهبر کره شمالی میگوید کشورش قصد دارد مرز با کره جنوبی را به یک دژ تسخیرناپذیر تبدیل کند.
به گزارش مرزنیوز و به نقل از سرویس ترجمه شفقنا؛ رویترز نوشت: خبرگزاری دولتی کره شمالی گزارش داد: کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، گفته است که برنامههایی برای تقویت واحدهای خط مقدم در مرز با کره جنوبی و همچنین سایر واحدهای اصلی، کلید «بازدارندگی کاملتر از جنگ» است.
خبرگزاری رسمی کره شمالی اعلام کرد: اظهارات کیم در مورد تقویت قدرت نظامی در مرز برای تبدیل آن به «قلعه تسخیرناپذیر» در جلسهای در روز یکشنبه با فرماندهان لشکرها و تیپهای مختلف ارتش مطرح شد. کیم همچنین خواستار تنظیم سیستم آموزشی و گسترش رزمایشهای عملی برای انعکاس تغییرات در جنگهای مدرن و تعریف مجدد مفاهیم عملیاتی در ارتش کره شمالی شد.
کیم بر لزوم هوشیاری در برابر دشمن اصلی تأکید کرد، اصطلاحی که کره شمالی برای کره جنوبی به کار میبرد.
وزارت اتحاد کره جنوبی روز دوشنبه اعلام کرد که به نظر میرسد این اولین دیدار گزارش شده کیم با فرماندهان لشکر و تیپ از زمان به قدرت رسیدنش باشد.




