وزرای خارجه چین و روسیه یکشنبه شب در لوزان سوئیس روند پرونده هسته ای ایران را مورد بررسی قرار دادند.
مرزنیوز به نقل از ایرنا، سایت وزارت امور خارجه چین روز دوشنبه در گزارشی اعلام کرد که «وانگ یی» و «سرگئی لاورف» در این دیدار با بررسی جدیدترین تحولات موضوع هسته ای ایران، خواستار به نتیجه رسیدن این پرونده شدند.
وزیر خارجه چین در جدیدترین اظهار نظر خود درباره مسئله هسته ای ایران اعلام کرد که مذاکرات هسته ای ایران و گروه ۱+۵ پیشرفت های مهم و قابل توجهی داشته و بهترین زمان ممکن برای اتخاذ تصمیم های قاطع فرا رسیده است.
دیدار سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه با همتای چینی خود در حالی انجام شد که همه خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران در هتل بوریواژ به انتظار لاوروف نشسته بودند.
به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا به لوزان سوئیس، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در حالی که همه منتظر ورود او هتل بوریواژ – محل انجام دیدارهای دو جانبه و چندجانبه – بودند؛ در هتلی دیگر در لوزان با همتای چینی خود ملاقات و گفت و گو کرده است.
براساس این گزارش، دیپلمات ارشد روسی ترحیج داد به این مکان نیاید و به دور از مزاحمت خبرنگاران در هتلی دیگر در این شهر با وانگ یی وزیر خارجه چین رایزنی کند.
قرار است امروز دوشنبه نیز نشست ایران و ۱+۵ در سطح وزیران خارجه در هتل بوریواژ برگزار شود.
مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ از روز پنجشنبه گذشته در لوزان سوییس جریان دارد و هیات های شرکت کننده در قالب دوجانبه و چندجانبه در مورد برنامه هسته ای ایران برای تنظیم و امضای توافقنامه سیاسی در این مورد مذاکره و گفتگو می کنند.
۳۱ مارس مصادف با ۱۱ فروردین ماه ۱۳۹۴ به عنوان ضرب الاجل توافق بر سر چارچوب کلی توافق هسته ای با جمهوری اسلامی ایران تعیین شده است.









