گروه موسیقی فولکوریک شبدیز بوشهر در جشن انقلاب در کوالالامپور در دو بخش موسیقی بی کلام محلی شمع و لاله، خروس خون و فانوس را اجرا کرد.
خیام خوانی یا خیامی که در موسیقی بوشهر شکلی منحصر به فرد دارد نیز به وسیله گروه شبدیز در مالزی اجرا شد که مورد استقبال زیادی قرار گرفت.
خیام خوانی در بوشهر به شکل بخش های متناوب ساز و آواز و گاه توامان ارائه می شود. خیامی جزیی از موسیقی محفلی بوشهر است.
آواز کار، ‘نی مه خوانی’ یا ‘آواز دریا’ نیز در این جشن اجرا شد و یکی از اعضای گروه حرکت های ماهیگیران و ملوانان جنوب ایران را همراه با این موسیقی به اجرا گذاشت که مورد استقبال شرکت کنندگان در جشن انقلاب در مالزی قرار گرفت.
‘نی مه خوانی’ یک تکخوان دارد و بقیه افراد در جواب او با ‘هله مالی’ یا ‘هله’ همراهی اش می کنند. آواز ‘نی مه’ در واقع آواز همگانی جاشوان قدیم در بوشهر است.
گروه موسیقی شبدیز را در بوشهر محسن حیدریه سرپرستی می کرد و ‘نی انبان’ نیزبه وسیله این هنرمند نواخته می شد. حسین سهرابی به عنوان خواننده، علیرضا علمدار بوشهری به عنوان نوازنده ‘دم دم’، مهرداد راستیان نوازنده ضرب و تمپو و اسماعیل تنگسیری به عنوان نوازنده دایره زنگی این گروه را در مالزی همراهی می کردند.
گروه شبدیز که دو اجرایش در مالزی با استقبال مواجه شد در سال ۱۳۷۷ با نام ‘نغمه لیان’ تشکیل شد و تا سال ۱۳۸۱ با این نام فعالیت می کرد.
در جشن انقلاب در مالزی که در سالن آمفی تاتر مجتمع فرهنگی ‘ام.سی.ای’ برگزار شد، ‘مجید خدابخشی’ نیز به عنوان مجری صحنه جنگ شادی و طنزپرداز برنامه و مسابقاتی اجرا کرد.
همچنین در جشن انقلاب گروه ۳۶ نفره دانش آموزان دختر و پسر مجتمع های آموزشی امام خمینی (ره) کوالالامپور سرودی را به مناسبت سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با موضوع ایران و وطن اجرا کردند که با استقبال مواجه شد.
همچنین در پایان این مراسم با حضور ‘مجید صفار’ کاردار موقت سفارت جمهوری اسلامی ایران در مالزی و ‘علی اکبر ضیائی’ رایزن فرهنگی ایران در کوالالامپور با ارائه لوح از ایرانیان فعال در عرصه فرهنگی تقدیر شد.