مدیر کل بهزیستی گلستان از فرزندخواندگی ۲۵ کودک زیر پوشش این سازمان طی سال جاری خبر داد و گفت: این کودکان بمنظور ایجاد زمینه پرورش و زندگی سالم به خانواده های واجد شرایط سپرده شدند.
‘رقیه رحمانی’ روز سه شنبه با اشاره به برگزاری دو جلسه کمیته فرزندخواندگی استان اظهار داشت: در دومین نشست که روز گذشته برگزارشد، ۳۸ پرونده فرزندخواندگی مطرح شد و در خصوص شرایط زندگی خانواده های متقاضی بررسی و مقرر گردید که ۱۹ کودک به واجدین شرایط واگذار شوند.
وی ادامه داد: از این تعداد ۱۵پرونده جهت فرزندخواندگی و چهار پرونده امین موقت مورد تائید نهایی قرار گرفت و متقاضیان ۱۹پرونده دیگر فاقد شرایط واگذاری بودند.
مدیرکل بهزیستی گلستان با یادآوری این که سیاست سازمان، ایجاد زمینه زندگی سالم برای کودک در محیط خانواده می باشد، افزود: نگهداری کودکان در محیط های غیر از خانواده (خانه نوزادان، کودکان و نوجوانان) به صورت موقت صورت می پذیرد.
به گفته رحمانی، پذیرش فرزند از جمله راهکارهای مهم مقابله با پیامدهای منفی نگهداری درازمدت کودک در مراکز شبانه روزی می باشد و این اقدام مانع از آسیب به رشد و پرورش سالم کودکان می گردد.
رحمانی اضافه کرد: پذیرش فرزند نقش مثبتی در ارایه سرپرستی صالح برای کودکان نیز ایفا نموده و به تقویت روند ‘موسسه زدایی و ایجاد زمینه پرورش فرزندان در دامان خانواده’ کمک می کند.
وی ادامه داد: فرهنگ ایرانی و اسلامی نیز مملو از سنت ها و اعتقادات مثبت در ارج نهادن به پذیرش و پرورش فرزندان در خانواده است.
به گزارش ایرنا، ‘امین موقت’ یعنی کودکی را به دلیل نداشتن سرپرست صلاحیت دار به عنوان میهمان به خانواده متقاضی فرزند، بصورت موقت تحویل می دهند و پس از گذشت مدت زمانی بین ۱ الی ۲ سال در صورتی که مساله سرپرستی قانونی کودک مذکور مرتفع شد و دادگاه اجازه سرپرستی دائم او را صادر نمود، در صورت تمایل خانواده همان طفل بعنوان فرزند خوانده دائم به آنها واگذار و در غیر این صورت با نظر مراجع قضایی تعیین وضعیت خواهد شد.
به گزارش بهزیستی گلستان دومین جلسه ‘کمیته فرزندخواندگی’ با حضور مدیران این سازمان، مسوول بازرسی وکارشناس مسوول دفترشبه خانواده و روسای ادارات بهزیستی شهرستان ها در گرگان برگزار شد.