مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر گفت: یکهزار و976 واحد مسکونی در مراحل اول و دوم بازسازی در بخش زلزله زده شنبه (Shonbeh) و طسوج شهرستان دشتی ساخته شده است.
مرزنیوز به نقل از ایرنا، حمید حیدری روز چهارشنبه در نشست با مسوولان شهرستان دشتی افزود: برای احداث هر واحد مسکونی 220 میلیون ریال درقالب وام، 50 میلیون ریال کمک بلاعوض و 10میلیون ریال کمک معیشتی در شهر شنبه و 21 روستای زلزله زده این بخش هزینه شده است.
وی خاطرنشان کرد: برای احداث واحدهای مسکونی مرحله اول در بخش زلزله زده شنبه و طسوج 347 میلیارد ریال درقالب تسهیلات هزینه شد.
حیدری ادامه داد: 49 میلیارد و500 میلیون ریال نیز به صورت بلاعوض دراین بخش پرداخت شد.
مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر اظهارکرد: در مرحله دوم بازسازی بخش زلزله زده شنبه و طسوج 376 واحد مسکونی احداث و 82 میلیارد ریال به صورت تسهیلات کم بهره برای ساخت آنها هزینه شده است.
وی ادامه داد: 18میلیارد و800 میلیون ریال نیز به صورت بلاعوض در اختیار صاحبان این واحدهای مسکونی قرار گرفته است.
حیدری گفت: اکنون تمام واحدهای مرحله اول و 127 واحد از مرحله دوم تکمیل و تحویل شده و مابقی نیز درنیمه اول سال آینده تکمیل خواهدشد.
وی افزود: همچنین با 68 میلیارد ریال طرح هادی در شهر شنبه و شش روستای زلزله زده این بخش اجرایی شده که 36هزار مترمربع در شهر شنبه و 86هزار مترمربع در روستاها آسفالت و بهسازی شده است.
حیدری، ساخت 15 مکان مذهبی شامل حسینیه و مسجد با اعتبار70 میلیارد ریال در مناطق زلزله زده شنبه و طسوج را از دیگر فعالیت های انجام شده عنوان کرد.
مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر افزود: در سال جاری نیز با اعتبار شش میلیارد و500 میلیون ریال طرح هادی در سه روستای بخش شنبه وطسوج اجرایی شده است.
بخش شنبه وطسوج با هشت هزارنفر جمعیت در فاصله 120 کیلومتری جنوب شرقی بوشهر واقع شده که براثر زلزله 6.1 ریشتری 20 فروردین سال 92 در این بخش 37 نفر کشته و سه هزارو 300 واحد مسکونی تخریب شد و تاسیسات زیربنایی و اماکن عمومی این منطقه آسیب جدی دید.









