یک عضو شورای عالی صلح افغانستان گفت: دور دوم مذاکرات هیات نمایندگی دولت وحدت ملی افغانستان با گروه طالبان در چین برگزار می شود.
مرزنیوز به نقل از ایرنا،«اسماعیل قاسم یار» گزارش داد که دور دوم این مذاکرات ۳۰ جولای (هشتم مرداد) در چین برگزار خواهد شد.
ایرنا بیست و ششم تیر به نقل از یک منبع نزدیک به مشاور امنیت ملی افغانستان، اولین رسانه ای بود که زمان دور دوم مذاکرات را اعلام کرد.
به گفته قاسم یار، طرفین سرگرم فهرست مسایل پیشنهادی خود در این مذاکرات هستند.
وزارت امور خارجه افغانستان هنوز محل برگزاری رسمی دور دوم مذاکرات طالبان با دولت افغانستان را تایید نکرده است، اما برخی منابع پیش تر اعلام کرده بودند که قرار است این دور از مذاکرات در قطر برگزار شود.
پس از آن که رییس مرکز مطالعات بین المللی صلح افغانستان از قطر به عنوان میزبان دور دوم مذاکرات یاد کرد، رییس شورای عالی صلح در واکنش به آن گفت که هنوز محل دقیق این گفت وگوها مشخص نشده است.









