به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، با افتتاح طرحهای آبرسانی به شهرهای بابلسر، سلمانشهر و کلارآباد، در ایام دهه فجر ۱۶ هزار خانوار از نعمت آب شرب سالم بهرهمند شدند.
همزمان با دهه مبارک فجر، طرحهای آبرسانی به شهرهای بابلسر، سلمانشهر و کلارآباد با حضور معاون عمرانی استاندار، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل و معاون شرکت آبفای شهری مازندران، فرمانداران این شهرها و مسئولان شهرستانی به بهرهبرداری رسید و ۱۶ هزار خانوار از نعمت آب آشامیدنی سالم برخوردار شدند.
در آیین بهرهبرداری از طرحهای آبرسانی به شهرهای سلمانشهر و کلارآباد، نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباسآباد با اشاره به کمبود آب در کشور خواستار مدیریت و مهار آبهای سطحی به ویژه رودخانهها شد و گفت: باید تلاش کنیم تامین آب از طریق سدها صورت گیرد در همین راستا مطالعه احداث سه سد در منطقه در حال انجام است.
شمسالله شریعتنژاد ادامه داد: با وجود نعمتهای فراوان در مازندران، کمبود آب زیبنده استان نیست.
مدیرعامل شرکت آبفای شهری مازندران نیز در سخنانی با بیان اینکه زیرساختهای بخش آب و فاضلاب استان از متوسط کشوری پایینتر است، گفت: با توجه به خشکسالی و کاهش بارندگی، در ایام تعطیل و تابستان با ورود مسافران و گردشگران به مازندران با مشکل کمبود آب مواجه میشویم.
ذبیحالله ذاکری استفاده از آبهای سطحی و آب سدها را تنها راه حل تامین آب دانست و تصریح کرد: مدیریت مصرف آب در خانوادهها نیز باید نهادینه شود.
این مسئول به پروژههای دهه فجر اشاره و تصریح کرد: در این ایام، حفر و تجهیز پنج حلقه چاه با ظرفیت آبدهی ۱۵۵ لیتر در ثانیه، اجرای خط انتقال آب به طول ۱۰ هزار و ۸۰۰ متر، اجرای شبکه توزیع آب به طول ۴ هزار و ۱۸۰ متر، اصلاح و توسعه شبکه به طول ۷۱ هزار متر، بهسازی و مهندسی مجدد ۴۵ حلقه چاه با افزایش توان تامین به میزان ۴۴۰ لیتر در ثانیه، احداث دو باب ایستگاه پمپاژ در دستور کار قرار دارد.
ذاکری، اعتبار صرف شده برای اجرای این پروژهها را بیش از ۱۴۳ میلیارد ریال عنوان و اظهار داشت: بیش از ۵۵ هزار و ۱۱۶ خانوار از مزایای این طرحها برخوردار میشوند.
مدیر آب و فاضلاب منطقه عباسآباد نیز در سخنانی با اشاره به حفر و تجهیز دو حلقه چاه با آبدهی ۳۸ لیتر در ثانیه در شهرهای سلمانشهر و کلاردآباد، گفت: این طرحها با هدف افزایش توان تامین به منظور مقابله با کمبود آب به ویژه در فصل تابستان اجرا شد.
توکل مودب، اعتبار صرف شده برای حفر و تجهیز این چاهها را در مجموع ۷۵۰ میلیون تومان دانست و گفت: با افتتاح این طرحها، ۲ هزار و ۳۰۰ خانوار از مزایای آب آشامیدنی سالم برخوردار میشوند.
همچنین در آیین افتتاح طرح آبرسانی به بابلسر، مدیر آب و فاضلاب منطقه بابلسر، گفت: به منظور تامین فشار و انتقال آب به صورت متوازن به شبکه توزیع و رفع کمبود آب در نقاط انتهایی شبکه و امکان واگذاری انشعاب و زیر پوشش قرار دادن مناطق در حال توسعه، اجرای خط انتقال آب به طول یک هزار و ۴۰۰ متر و شبکه توزیع آب به طول یک هزار متر از سال گذشته در دستور کار شرکت قرار گرفت.
علیاکبر محمدی رئیسی، جمعیت برخوردار از این طرحها را ۱۰ هزار خانوار دانست و تصریح کرد: ۹ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار برای اجرای این طرحها تخصیص یافت.
وی، از افتتاح انبار مخازن کپسول کلر در این شهر خبر داد و افزود: در این پروژه سیستمهای حفاظتی امنیتی، یک دستگاه چرثقیل سقفی ۵/۲ تنی و ۲۰ عدد بالشتک بتنی تعبیه شد.
مدیر آب و فاضلاب منطقه بابلسر، اعتبار صرف شده برای این طرح را ۲ هزار و ۲۰۰ میلیون ریال عنوان کرد.
بیش از ۴ هزار خانوار از آب شرب سالم بهرهمند شدند
دو طرح آبرسانی به شهر ساری با حضور مسئولان استانی و شهری به بهرهبرداری رسید و ۴ هزار و ۷۰۰ خانوار از آب آشامیدنی سالم برخوردار شدند.
مدیر آب و فاضلاب منطقه ساری در این مراسم، با اشاره به حفر و تجهیز یک حلقه چاه با آبدهی ۷۰ لیتر در ثانیه گفت: این طرح به منظور افزایش توان تامین و مقابله با کمبود آب در نواحی شرقی و جنوب شرقی شهر ساری با اعتبار ۴ هزار میلیون ریال به بهرهبرداری رسید.
مهدی لطفی، به اجرای خط انتقال آب به طول ۱۵۰ متر و خط انتقال نیرو به قدرت ۱۲۰ کیلووات اشاره و تصریح کرد: با افتتاح این طرحها ۴ هزار و ۲۰۰ خانوار از آب شرب کافی برخوردار شدند.
وی متذکر شد: به منظور تامین آب آشامیدنی پادگان قدس ساری به میزان هشت لیتر در ثانیه، عملیات اجرای شبکه توزیع آب به طول هزار و ۷۰۰ متر و ایستگاه پمپاژ با اعتبار هزار و ۵۶۰ میلیون ریال به اتمام رسید و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.