معاون هماهنگي برنامه و بودجه سازمان مديريت و برنامهريزي آذربايجانشرقي گفت: اعتباري معادل ۹۷ ميليارد تومان براي حوزه فناوري و نوآوري اين استان اختصاص يافت.
به گزارش مرزنیوز و به نقل از روابط عمومي سازمان مديريت و برنامهريزي آذربايجانشرقي؛ بهارك نصر در گفت وگو با خبرنگار ايرنا، افزود: اين اعتبار از محل بند ۲ ماده ۳۴ قانون برنامه بودجه سال جاري در نظر گرفته شده و جزو تعهدات آذربايجان شرقي است كه براي پروژه هاي مختلف به ويژه ايجاد طرح هاي زيرساختي فناورانه تعلق مي گيرد.
وي با بيان اينكه تاكنون تعداد ۱۶ عنوان طرح از سوي شركت هاي دانش بنيان آذربايجان شرقي براي جذب اعتبارات فوق به سازمان مديريت و برنامه ريزي استان ارسال شده است، اظهار داشت: در حال حاضر موافقت نامه هاي اين تعداد طرح در دست تدوين مي باشد.
نصر ادامه داد: اعتبارات فوق براي خريد تجهيزات و لوازم مورد نياز، مواد مختلف آزمايشگاهي و ايجاد زيرساخت ها با معرفي به بانك هاي عامل تخصيص خواهد يافت.
وي همچنين با اشاره به اينكه از محل جزء ۲ بند ب تبصره ۱۶ قانون برنامه بودجه امسال اعتباري معادل ۲۶۰ ميليارد تومان براي آذربايجان شرقي سهميه در نظر گرفته شده است، يادآوري كرد: از اين ميزان اعتبار حدود ۲۶۲ ميليارد تومان براي پارك علمي و فناوري استان اختصاص مي يابد.
نصر مجموع اعتبارات سفر استاني هيات دولت به آذربايجان شرقي در حوزه فناوري و نوآوري را ۴۵۰ ميليارد تومان اعلام كرد كه به گفته وي از اين مبلغ تنها ۲۰۰ ميليارد تومان در اختيار سازمان مديريت و برنامه ريزي استان است كه از اين ميزان نيز تاكنون تنها ۱۰ ميليارد تومان تخصيص داده شده است.
به گفته وي بقيه اعتبارات فناوري و نواوري سفر استاني هيات دولت بايد از طريق معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري پيگيري شود.
به گزارش ايرنا، در حال حاضر ۲۶۲ شركت دانش بنيان در آذربايجان شرقي وجود دارد كه ۷۲ مورد از آنها در پارك مستقر هستند و ۱۳ ميليارد تومان حمايت مالي از محل تسهيلات بانكي از اين شركت ها شده است.
رويكرد پارك علم و فناوري آذربايجان شرقي در سال هاي اخير از ايده محوري به تقاضا محوري تغيير كرده و با همين تغيير رويكرد، ميزان صادرات واحدهاي فناور و دانش بنيان استان به سه ميليون و ۵۹۹ ميليون دلار رسيده و تاكنون براي پنج هزار و ۲۰۰ نفر اشتغال زايي انجام شده است.
پارك علم و فناوري آذربايجان شرقي، به عنوان پارك تيپ اول است كه در حوزه ارزيابي شركت ها مي تواند نقش داشته باشد.
لینک کوتاه: https://marznews.com/?p=201721






